Σελίδες

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΒΟΛΕ'Ι' ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

Ή ΑΣΠ Κόρινθος πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών, επικρατώντας με 3-0 της ΧΑΝΘ και βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία!!
Με τον Πορφύρα να έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο-έπιστροφή, τα άλλα δύο εισιτήρια θα κριθούν οριστικά σήμερα Κυριακή 23/4,όπου ή ΑΣΠ Κόρινθος καί ό Ήρακλής Κηφισιάς, να έχουν το σαφέστατο προβάδισμα
και την ΧΑΝΘ να χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς (στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας) για να ανατρέψει τα δεδομένα! Πάντως ή ΑΣΠ Κόρινθος θά είναι σίγουρα στίς τρείς όμάδες πού άνέρχονται στά μεγάλα σαλόνια τής Α1 κατηγορίας βόλε'ι' Γυναικών!
Ό προπονητής τής γυναικιας όμάδας ΑΣΠ Κόρινθος Γιώργος Μπούκουρας μετά τόν σούπερ άγώνα μέ τήν ΧΑΝΘ, δήλωσε..«Αν και ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα μαθηματικά, πιστεύω ότι αύριο(σ'ημερα Κυριακή) θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο και μαθηματικά. Με τη σημερινή μας νίκη την έχουμε αγγίξει και ζούμε ένα όνειρο. Περάσαμε πολλά όλη τη χρονιά αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό με την ΧΑΝΘ να είναι πολύ μαχητική, αλλά στο τέλος μέτρηση η ψυχή που βγάζουμε όλη τη χρονιά και ειδικά τώρα στο φινάλε της σεζόν»

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΧΑΝΘ

Η Κόρινθος πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών, επικρατώντας με 3-0 της ΧΑΝΘ και βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.Ο αγώνας ήταν σαν… τελικός για τις δύο ομάδες μετά τις ήττες που είχαν γνωρίσει στην πρεμιέρα με την ΧΑΝΘ να ξεκινά καλύτερα (9-11) αλλά η προσπέρασε (15-14) και το 20-19 έγινε 23-19 φτάνοντας στο 1-0.
Στο β’ σετ η ΧΑΝΘ ήταν και πάλι μπροστά με 12-16, αλλά η Κόρινθος στο 15-18 έτρεξε ένα σερί 4-0 για το 19-18 και τελικά πήρε το σετ με 25-23 για να επικρατήσει με άνεση στο τρίτο σετ 25-15!

Οί σημερινοί άγώνες: 

ΧΑΝΘ - ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (ώρα 16,00')  καί   ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΑΣΠ Κόρινθος  (ώρα 18,00')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου