Σελίδες

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ¨ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...

Ή στατιστικη καταγραφή τών τριων στροφών τής έναρξης τού φετεινού πρωταθλήματος στήν Γ' Έθνική δείχνει ότι άκόμα οί όμάδες δέν έχουν σταθερότητα άπόδοσης. Οι περισσότερες ομάδες… "ψάχνονται"όπου μετά από 5-6 αγωνιστικές θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τη δυναμικότητα των 15 μονομάχων. Ο Τσικλητήρας, ως νεοφώτιστος,πού έκανε τήν πρώτη νίκη του έπί τής Δόξας Μεγαλ/λης, έχει βασικό μέλημα την παραμονή, η οποία φέτος είναι μία εύκολη υπόθεση,  με δεδομένο ότι υποβιβάζεται μία ομάδα. Αντίθετα πολύ δύσκολη είναι η άνοδος στη Β' εθνική,

καθώς μόνο ο πρωταθλητής παίρνει το εισιτήριο.  Η Παναχαϊκή και ο Φωστήρας είναι τα "βαριά χαρτιά" του 3ου ομίλου, ενώ η Βάρδα αποτελεί μέχρι σήμερα την ευχάριστη έκπληξη.
Στα αξιοσημείωτα ειναι ή μέχρι τώρα κάκιστη παρουσία τού Παναργριακού, πού δέν έχει άκόμα βαθμό (!), καθώς καί η νεοφώτιστη Δόξα Μεγαλόπολης, πού θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους πρωτοπόρους (Βάρδα, Παναχαϊκή), ενώ ο Τσικλητήρας θα ανταμώσει την προσεχή Κυριακή με τον… "φονέα των γιγάντων" Φωστήρα, και την 5η αγωνιστική θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα για να υποδεχτεί τη Βάρδα.
Γιά τήν 3η άγωνιστική είδαμε νά έπικρατεί ό "νόμος" τής έδρας,ένώ ό μόνος γηπεδούχος που δεν κέρδισε ήταν ο Α.Ο. Λουτράκι (0-0 με τον Αιολικό). Κοντολογίς έξι άσοι και μία ισοπαλία και ενώ την περασμένη αγωνιστική είχαμε μόλις έναν άσο (από τον Παναρκαδικό), 4 ισοπαλίες και δύο διπλά. Ο δε απολογισμός στην πρεμιέρα ήταν 3 άσοι, 2 ισοπαλίες και 2 διπλά. Σε σύνολο δηλαδή 21 αγώνων, οι γηπεδούχοι μετρούν 10 νίκες, οι φιλοξενούμενοι μόλις 4, ενώ 7 αγώνες δεν ανέδειξαν νικητή. Η Βάρδα είναι η μοναδική ομάδα που έχει το "3 στα 3" και στον αντίποδα  ο Παναργειακός πού βρίσκεται στόν...πάτο τής βαθμολογίας άνευ βαθμού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου