Σελίδες

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΤΖΩΡΟΣ !!!!!

Ένα νέο παληκάράκι άπό τό Ζευγολατιό ό  Απόστολος Μαντζώρος,άνοίγει τά "φτερά"του, καθώς θα αγωνίζεται πλέον στην ομάδα Κ-17 του Παναθηναϊκού όπου καί θά έχει τη δυνατότητα να ζήσει το μεγάλο όνειρό του στήν σταδιοδρομία του ώς ποδοσφαιριστής!Ό νεαρός πού μετακομίζει άπό τον ΑΟ Ζευγολατιού,( με τις … ευλογίες των ανθρώπων του συλλόγου,) είναι πανέτοιμος για το μεγάλο βήμα του! Μάλιστα ή διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωσή της, αναφέρεται στη μεταγραφή του νεαρού, στους «πράσινους»
.
«Η διοίκηση του ΑΟ Ζευγολατιού, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Μαντζώρου στην ομάδα Κ-17 του Παναθηναϊκού και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του.
Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον ΑΠΕΣΣΑ Χαλκίου, όπου ο Γιώργος Χαρίτος τον βοήθησε να μάθει τα πρώτα μυστικά της μπάλας και στη συνέχεια εξέλιξε το ταλέντο του, στον ΑΟ Ζευγολατιού
Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα, καθώς ο πρόεδρος Μπάμπης Πισιμίσης και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Βορινιώτης, βοήθησαν ώστε ο ποδοσφαιριστής να πραγματοποιήσει το όνειρό του».
 Τέλος, ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή, με δηλώσεις του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΟ Ζευγολατιού, για όσα προσέφεραν στον υιό μου και απέδειξαν πως ο ΑΟΖ, εκτός από σπουδαίος σύλλογος, μπορεί να βοηθήσει και πολύ παραπάνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Βορινιώτη, που συνέβαλε και αυτός τα μέγιστα, ώστε ο Αποστόλης να μπορεί πλέον να κάνει το μεγάλο βήμα».Έμείς θά εύχηθούμε στόν νέο αύτόν ποδοσφαιριστή, κάθε έπιτυχία στήν μετέεπιτα πορεία του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου