Σελίδες

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (3ος 'ομιλος): ΆΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ...."ΣΟΚ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!! ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΟΛ !!!

Άγωνιστική τών… ΣΟΚ χαρακτηριζεται ή 16η  για τις 3 μεγάλες ομάδες του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!! Ο Παναργειακός έχασε με κάτω τα χέρια, 3-1 στη Νέα Μανωλάδα από την τοπική Δόξα πού δεν εκμεταλλεύτηκε τήν διαφαινόμενη <γκάφα> τής ΑΕ Σπάρτης, να πάει με… καράβι και στην Χίο (μεγάλο ματς άναμένεται πλέον στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για το μέλλον των αγώνων Κανάρης – Σπάρτη και Αιολικός – Βάρδα), ενώ και ή Καλαμάτα υπέστη το δικό της <σοκ>, από το φοβερό ΠΑΟ Λουτράκι των 10 παικτών παρακαλώ,  που  πήρε σπουδαία νίκη με 1-2 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και την άφησε στο βυθό της βαθμολογίας!!

Μεγάλος έπίσης χαμένος και ο Παναρκαδικός, πού σκόνταψε μέσα στην Τρίπολη (0-0) με την ουσιαστικά αδιάφορη Χαλκίδα και έχασε έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πρώτη θέση και να εκμεταλλευτεί τα «στραβοπατήματα» των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!    
Άσφαιρη ισοπαλία (0-0) είχαμε στα Μέγαρα, ανάμεσα στον Βύζαντα και την Ερμιονίδα, αποτέλεσμα που – ευτυχώς για την Καλαμάτα- δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, ενώ το Λεβάντε πήρε άνευ αγώνα (3-0) το παιχνίδι με τόν Ήρακλή Ψαχνών , καθώς  αυτός αποχαιρέτησε πια και επίσημα την κατηγορία. Τέλος, για τα ματς Κανάρης – Σπάρτη και Αιολικός – Βάρδα, το μπαλάκι πέφτει στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και ο Θεός βοηθός για όλους…Άναλυτικά τά άποτελέσματα, ή Βαθμολογία, καί ή έπόμενη άγωνιστική.
Aποτελέσματα:
Λεβάντε - Ηρακλής Ψαχνών 3-0  α/α
Παναρκαδικός - ΑΟ Χαλκίς 0-0 
 Κανάρης Χίου - Σπάρτη 0-0    αναβ
Αιολικός - ΠΑΟ Βάρδας  0-0    αναβ
Καλαμάτα - Λουτράκι  1-2  
Δόξα Μανωλάδας - Παναργειακός 3-1
Βύζας Μεγάρων - Ερμιονίδα 0-0.
Επόμενη αγωνιστική
Αιολικός-Βύζας Μεγάρων
Ερµιονίδα-Δόξα Νέας Μανωλάδας
Ηρακλής Ψαχνών-ΠΑΟ Λουτρακίο
Παναργειακός-Καλαμάτα
ΠΑΟ Βάρδας-Κανάρης Νενήτων
Σπάρτη-Παναρκαδικός
Χαλκίδα-ΑΟ Λεβάντε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου