Σελίδες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Έκανε τό "ντάμπλ" ό ΑΟ Ζευγολατιό !!!!

Μια εντυπωσιακή χρονιά ολοκληρώνεται για τον ΑΟ Ζευγολατιού, όπου μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Αστέρα Δερβενίου και την ήττα της Κορίνθου 2006, είναι και μαθηματικά πρωταθλητής της Α1 Κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορία του,...
κάνοντας μάλιστα και νταμπλ, καθώς πριν από ένα μήνα περίπου, είχε κατακτήσει και το Κύπελλο Κορινθίας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μυργιώτη (19’), μετά από σέντρα του Μπούκη και γενικά είχαν την απόλυτη υπεροχή, στο α’ μέρος.
Στην επανάληψη, ο ΑΟΖ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, καθώς ο Ρουμελιώτης απέκρουσε πέναλτι του Μυργιώτη, σε παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από τον Βασιλάρη.
Στο 56’ όμως μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Καραϊνδρου Γ., στον Μυργιώτη, αυτός απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.
Κάπου εκεί, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να γίνουν πιο απειλητικοί και στο 63’ έφτασαν στο 2-1 με τον Σιδέρη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι όμως στο 82’ και πάλι ο Μυργιώτης, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μέσα σε αποθέωση, φτάνοντας τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμος να κατακτήσει για 3η συνεχή χρονιά τον τίτλο του 1ου σκόρερ.
Η ομάδα του Ζευγολατιού, ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αντωνόπουλου Π. με απευθείας κόκκινη κάρτα (87’) για χτύπημα σε αντίπαλο και ενώ είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγώνα.
 ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μητσόπουλος, Ντόκο, Αυγέρης, Αντωνόπουλος Χ., Σπυρόπουλος, Παινέσης, Μπούκης, Καραϊνδρος Γ., Γεώργαρης Ι., Καραϊνδρος Δ., Μυργιώτης
Έπαιξαν και οι: Αντωνόπουλος Π., Λούβρης, Παληος
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Ρουμελιώτης, Μαστρογιαννόπουλος, Μπάκας, Βασιλάρης, Μετεβελής, Αντωνόπουλος, Αλούσι (81’ Μερκούρης), Σιδέρης (89’ Τάφα), Σιώζος (86’ Καψάλας), Ταμπουράκης, Πεθαίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου