Σελίδες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Άνατροπή Πανκαμαριακού μέσα στό Πετρί !!!!

Φαίνεται πως ο Πανκαμαριακός, έχει βρει τον τρόπο να γυρίζει τα ματς κόντρα στη Θύελλα Πετρίου, καθώς όπως και στον α’ γύρο, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά κατάφερε στο τέλος να φτάσει στην ολική ανατροπή...
και να πάρει τη  νίκη με 2-3, όπως είχε συμβεί και στην αναμέτρηση του 1ου αγώνα.
Οι γηπεδούχοι στο 1ο ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτεροι, προηγήθηκαν νωρίς με κεφαλιά του Δριμούρα, μετά από σέντρα του Αλέξη Χουσελά, ενώ έφτασαν και στο 2-0 πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου και πάλι με τον Δριμούρα, αυτή τη φορά μετά από ασίστ του Μανάβη.
Είχαν επίσης ένα καλό σουτ του Χουσελά Π. το οποίο απομάκρυνε ο Ποντικός και γενικά έδειχναν να πατούν καλύτερα από τον αντίπαλό τους.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να θέλουν να μπουν και πάλι στο ματς, αν και ο Δριμούρας έχασε ευκαιρία για το 3-0 από πλευράς Πετρίου.
IMG 20150404 173948

Τελικά, ο Πανκαμαριακός κατάφερε να μειώσει με κοντινή κεφαλιά του Δεσποτέλη (65’) και ενώ αρχικά ο Ντοντάη έστειλε επίσης με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Μαυροκορδόπουλου.
Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να τα καταφέρνουν στο 80’ να κάνουν το 2-2, μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τους βαθμούς, στο 90’ ο Ντε Λούκας έστειλε με υπέροχο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Μαυροκορδόπουλου, μετά από όμορφη αντεπίθεση του Καμαρίου, με τους γηπεδούχους πάντως να διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον Ραχανιώτη, στην αρχή της φάσης.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πετύχουν και το 2-4, αλλά ο Μαυροκορδόπουλος έκανε την επέμβαση του αγώνα, σε τρομερό σουτ του Τσιπά.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μαυροκορδόπουλος, Χουσελάς Α., Λεκουσιώτης Η., Ταμπάκης Γ., Τσουμάνης Κ., Μανάβης, Μπακασέτας Β., Παπαδημητρίου Βλ., Χουσελάς Π., Τζας (30’ Ραχανιώτης), Δριμούρας
 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Ποντικός, Καραγιάννης, Δεσποτέλης, Κλουτσινιώτης, Τακουμάκης, Ντίαζ,  Σωτηρόπουλος, Ντε Λούκας, Χρόνης, Παπαδημητρίου, Ντοντάη
 Έπαιξαν και οι: Τιάγκο, Τσιπάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου