Σελίδες

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ!!!!!!!!!



 Τήν μοναξιά τής κορυφής άπολαμβάνει πλέον ό ΑΟ Ζευγολατιό μετά τήν μεγάλη σέ έκταση σκόρ τού άγώνα μέ τόν ουραγό τής βαθμολογίας ΄Ηρακλή Ξυλ/στρου, άλλά καί τήν γκέλα -ήττα τής Κόρινθου '06 στό Πετρί.!!
Με αρκετές αλλαγές στην 11αδα, έχοντας και το μυαλό τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης, ο ΑΟ Ζευγολατιού συνέτριψε με 8-0 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και εκμεταλλευόμενος την γκέλα της Κορίνθου 2006, απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα, καθώς προηγήθηκαν 4-0 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με τέρματα που σημείωσαν οι Καραϊνδρος Γ., Ζάρκος και Παληός (2).
Στην επανάληψη, η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, με τους παίκτες του ΑΟΖ να σημειώνουν άλλα τέσσερα τέρματα με τους Αντωνόπουλο Π. (2), Αντωνόπουλο Χ. και Μυργιώτη και έφτασαν στο τελικό 8-0 και τους 50 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Δουβίκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ ως τώρα, θέλοντας να ξεκουράσει και αρκετούς, ενόψει του τελικού της Τετάρτης.

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Δανιήλ Ν., Παληός, Δανιήλ Β., Βελέντζας Δ.,Αντωνόπουλος Χ., Παπαϊωάννου, Καραϊνδρος Γ., Ζάρκος, Καραϊνδρος Δ., Δαλιάνης, Αντωνόπουλος Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου