Σελίδες

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ Ο ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

'Ισόπαλοι 1-1 άνεδείχθησαν Άτρόμητος Χιλιομοδίου και Πανκαμαριακός, με τους γηπεδούχους να αφήνουν δύο ακόμα σημαντικούς βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.
Οι γηπεδούχοι ήσαν αυτοί που άνοιξαν το σκόρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λέκκα, σέ άνατροπή πού κέρδισε ο Κοντογιάννης από τον Κλουτσινιώτη. Οι παίκτες του Χιλιομοδίου προσπάθησαν, δημιούργησαν καλές στιγμές κυρίως με Κοντογιάννη, Γεώργαρη Θ., αλλά τά χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.Παρ' όλα αύτά τό ήμίχρονο έληξε 1-0  ύπέρ τού Άτρομήτου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν έκείνοι πού προσπάθησαν περισσότερο, άν και κουρασμένοι από τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης, ευτύχησαν όμως να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Ντοντάη και να κρατήσουν το 1-1 ως το τέλος της αναμέτρησης, δείχνοντας πως ακόμα και όταν δεν πιάνουν μεγάλη απόδοση, καταφέρνουν να αποσπούν θετικά αποτελέσματα.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Χιλιομοδίου σε δύο εντός έδρας αγώνες (με Κύψελο και Καμάρι), πήρε μόνο δύο βαθμούς και σίγουρα θα πρέπει στα επόμενα ματς, να βελτιώσει το κομμάτι σκοράρισμα, ώστε να άποφύγει νά  μπει σε μεγάλες περιπέτειες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Γκίκας, Τσουμάνης Θ., Λέκκας, Κακογιάννης, Στασινόπουλος, Μακρής, Τσουμάνης Δ., Γεώργαρης Χ., Φαρμάκης, Γεώργαρης Θ., Κοντογιάννης
Έπαιξαν και οι: Τσουμάνης Σπ., Κάππος Χ.
 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Ποντικός, Δεσποτέλης, Καραγιάννης, Κλουτσινιώτης, Τακουμάκης, Σωτηρόπουλος, Περέιρα, Τιάγκο, Ντοντάη, Ντε Λούκας, Χρόνης
 Έπαιξαν και οιΠαπαδημητρίου, Σιετής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου