Σελίδες

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

"ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΗ" Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 5-1 ΤΌΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡ.

Άνετη νίκη πήρε η Κόρινθος 2006, η οποία επιβλήθηκε 5-1 του Ολυμπιακού Λουτρακίου καί συνεχίζει να βρίσκεται στο «κυνήγι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ή γηπεδούχος προηγήθηκε με τον Αργύρη Αράπογλου, για να πετύχει το 2-0 ο Κοσμάς στο ντεμπούτο του, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν δίχτυα.Στην επανάληψη, ο Χατζόπουλος ανέβασε το σκορ στο 3-0, πετυχαίνοντας και αυτός γκολ στην 1ητου εμφάνιση,ένώ λίγο άργότερα με τον Παπαδόπουλο να σημειώνει το 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Νίκο Παπαδημητρίου σε 4-1, για να διαμορφώσει το τελικό 5-1 ο Σακολάρι λίγο πρίν τό τέλος τής άναμέτρησης.Ό Ολυμπιακός Λουτρακίου προσπάθησε, αλλά τά άμυντικά κενά καί λάθη τούς στοίχισαν, με τους γηπεδούχους νά τά  εκμεταλλεύονται άπέναντι στήν αντίπαλη άμυνα και να δείχνουν άποτελεσματικοί επιθετικά.
 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Ζιώγκας, Βουτσινάς, Φίλης, Παππάς Τ., Πετρόπουλος, Μητρόπουλος, Καλλάς, Παπαδόπουλος, Ξύδης, Αράπογλου, Κοσμάς
Έπαιξαν και οι: Σακολάρι, Χατζόπουλος, Οικονόμου Κ.
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Σέγγας (80’ Γκαρμίρης Ν.), Τόσκα (60’ Αγγέλου), Παντελέου, Βλάσσης, Παπαδημητρίου, Κουτρούλιας (46’ Ράτης), Πανουτσόπουλος, Ολαράσου, Θεοδωρόπουλος , Κυριαζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου