Σελίδες

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΗΤΤΑ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΜΕ 0-1

Δυστηχώς ό Άστέρας Δερβενίου δέν άπέδωσε τά άναμενόμενα καί γνώρισε τήν ήττα στούς  Άγιους Θεόδωρους οι οποίοι επιβλήθηκαν 1-0 , με τους φιλοξενούμενους να παίζουν από το 16’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μπάκα με απευθείας κόκκινη, για χτύπημα εκτός φάσης στόν Μπαστούνη.Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τους Σιώζο (κυρίως) και Βασιλάρη, με το νεαρό Αλούσι να δημιουργεί «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα.
Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες των Αγίων Θεοδώρων, έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά μετά από γύρισμα του Πάτρα, οι Καραμαλέγκος και Μπράνκο δεν πρόλαβαν να μπουν στην πορεία της μπάλας,μέ τό ήμίχρονο νά μένει στό λευκό 0-0.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, καθώς στο 55’ κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Καρβέλη από τον Μαστρογιαννόπουλο, με τους παίκτες του Αστέρα Δερβενίου νά  διαμαρτύρονται ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Τήν έσχάτη τών ποινών άνέλαβε νά κτυπήσει
 ό Οικονόμου άλλά ο Ρουμελιώτης απέκρουσε, κρατώντας ανέπαφη την εστία του!!
Τελικά τό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 64’, όταν μετά από πλασέ του Γκοτζιά, η μπάλα βρήκε στον Μαστρογιαννόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα, σε μια φάση, που οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 9 παίκτες, καθώς ο Βασιλάρης ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.
Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Τάσου Πέρρα, είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε.
 ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Διάσσινος, Νικολάου Γ. (46’ Γεώργαρης Π.), Μούκας, Νικολάου Ο., Καραμαλέγκος (46’ Γκοτζιάς), Μπαστούνης, Πάτρας, Οικονόμου Α., Μπράνκο, Γεωργακόπουλος, Καρβέλης
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Ρουμελιώτης, Κουτρούλης, Μπάκας, Μετεβελής, Βασιλάρης, Μαστρογιαννόπουλος, Αντωνόπουλος, Αλούσι, Σιδέρης (λ.τρ. 46’ Τάφα), Κρισάφη (86’ Μερκούρης), Σιώζος (64’ Πεθαίνος)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου