Σελίδες

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΖΕ'Ι'

Ο μικρός φίλαθλος της Σέλτικ και θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά έδωσε το «παρών» στα βράβευση των κορυφαίων αθλητών, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συνδέσμου.

Η αγάπη του για την Σέλτικ και τον Γιώργο Σαμαρά είναι πλέον παγκοσμίως γνωστή. Μάλιστα, ο ΠΣΑΤ υιοθέτησε άμεσα την ιδέα του Αντώνη Αντωνόπουλου και φρόντισε να τον καλέσει και στα βραβεία που απονέμει στους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς κι εκείνος έδωσε κανονικά το «παρών». Ο λόγος για τον μικρό Τζέι που έχει γίνει γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους της υφηλίου για την αγάπη του τόσο για τον σκοτσέζικο σύλλογο όσο και για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, καθώς έχει πανηγυρίσει «on camera» αρκετές φορές τα γκολ του δεύτερου από την θητεία του στη Σέλτικ.
Επίσης, κανείς δεν ξεχνάει και τον πανηγυρισμό του στο εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαμαράς με τη φανέλα της Εθνικής στο Μουντιάλ απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο μικρός φίλαθλος, που πάσχει από σύνδρομο down ήταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων, όπου αποτέλεσε έναν από τους ξεχωριστούς καλεσμένους του ΠΣΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου