Σελίδες

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (3ος ΟΜΙΛΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ)

Χωρίς να κάνουν καλή εμφάνιση αυτή τη φορά οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη, υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας με 0-2 από τον Πανελευσινιακό
.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση. Το 0-1 ήρθε στο 60’ με τον Παπαπαναγιώτου από κοντά να νικά τον Καλλιακμάνη, έπειτα από φάουλ του Ρούσεφ και πέντε λεπτά αργότερα ο Νίκος Κουσκουνάς, αφού πήρε το ριμπάουντ από δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Ιβάν Ρούσεφ και από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Οι «οράνιε» προσπάθησαν στη συνέχεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 0-2 να μην αλλάζει ως το τέλος, αλλά φυσικά δεν πτοεί τους παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη, που ήδη έχουν κάνει μια εξαιρετική σεζόν και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους ως το τέλος.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καλλιακμάνης, Νώτης (36’ Παπουτσής), Παπαναστασίου, Τσώκος, Σιώκος, Ζερβός (76’ Διαμαντόπουλος), Μαυρέλης, Πέτρου, Σουσούνης, Αποστολάκης, Χρυσαφίδης (72’ Δημάκης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτσίδης, Κωνστανινίδης, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Έβερετ, Ριζογιάννης, Δουκάκης (84’ Γεωργούλης), Μακρίδης, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (75’ Γκουτσούλας), Τσουμάγκας (41’ Μεχμέτογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου